Pages

22. April 2011

Cay Sefasi Dingolfing

Arka planda millet köpeklerini gezdiredursun, biz de tavsan kani cayimizin keyfini cikaralim. Cay icin tesekkürler Nalan Saglar Hanim.

2 Kommentare:

İlhami Uyar hat gesagt…

Saygıdeğer hocam,sizin masanın üzerinde olumsuz hiçbirşey yok,herşey olması gerektiği gibi ama altaki fotoğraftaki olumsuzluğu sizin önleyeceğinize inanıyorum,vatandaşlarımızın ciğerleri ve cüzdanları zarar görmesin.Almanyada arıcılığın devamı mümkün olmadı herhalde,başarı ve kolaylık dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

Hayreddin Sakar hat gesagt…

Evet Ilhami Bey saniyorum masa üzerindeki sigaralardan bahsediyorsunuz. Vatandasin durumu malum. Türkler olarak sigarayi seviyoruz iste. Kendim birakali yaklasik 12 yil oluyor. Keske onlar da kisa sürede birakabiseler. Ikinci olarak burada öyle birseyi yapmama imkan olup olmadigini arastirmadim, vaktim yok, ayrica yatirim imkanlarida daha pahali. Hayati idameye calisiyoruz. Burada bugün varsam yarin yokum icabinda.Fiyatlar ise heryerde malum. Olmasi gerekenin altinda. Ilginize cok cok tesekkür eder, islerinizde hayir ve bereketler dilerim.